Stagefright

stagefright 02

Zaterdag 2 september

20:15 – 21:00 uur

De band Stagefright komt uit de regio en dit soort bands hebben altijd een streepje voor op Sjloespop. Jong en enthousiast. De band wil zich graag zelf aan jullie voorstellen:

Wij zijn Stagefright

Wij zijn een jonge pop/rock band uit de regio Sittard/Geleen, opgericht in 2014 en sinds maart 2016 spelen we in deze bezetting.

mlynnM’Lynn Hochstenbach – Vocals

Ik ben M’Lynn Hochstenbach, ik ben 15 jaar oud, zit op Havo 4 van het Trevianum en ben de zangeres van Stagefright. Muziek maken deed ik het allereerst met mijn saxofoon (Alt en Sopraan) bij Koninklijke Harmonie Aurora, hiermee heb ik ook mijn Hafa A en B behaald bij Artamuse. Ik ben op mijn 7e begonnen met muzieklessen en heb 5 jaar saxofoon gespeeld maar ben me daarna meer gaan focussen op het zingen. Na 2 jaar musicallessen te hebben gevolgd (Artamuse)  ben ik op zangles gegaan bij de Juniorstarfactory en nu zit ik op de Pop, zang en Performance academie ook bij Hometownstudio Grevenbicht. Ook begeleid ik mezelf op piano en treed daarmee vaker solo op. Ondertussen heb ik al heel wat zangervaring opgedaan o.a. bij het bandje Dazed And Confused waar ik 2 jaar zangeres van was en veel mee op het podium heb gestaan, Kunstbende waar ik dit jaar o.a. voor het eerst met een eigen geschreven nummer heb meegedaan, concerten met de live band Universe, maar wat echt mijn hoogtepunten waren was zingen bij Hitz voor Kids in De Uithof (Den Haag 2013) en AHOY (Rotterdam 2015) voor een volle zaal! Samen met de bandleden geniet ik van elk optreden en is mijn doel het publiek een leuke avond te bezorgen!

reneRené Donners – gitaar

Ik ben Rene Donners, ik ben 19 jaar oud, studeer bedrijfseconomie in Sittard en ben gitarist van Stagefright. Sinds mijn 11e speel ik gitaar en ik speel sinds 2014 bij Stagefright. Ik heb gitaarlessen gevolgd bij muziekhuis Lyana in Stein tot mijn 17e. Ik heb vaker op school samen gespeeld met vrienden voor muziekles. Podiumervaring heb ik al opgedaan met optredens van Stagefright en met vrienden. Samen met de rest van de band hoop ik altijd een super optreden neer te zetten en natuurlijk veel plezier te hebben.

 

 

gijsGijs Frenken – gitaar

Ik ben Gijs Frenken en ik ben 19 jaar oud. Ik speel gitaar in de band Stagefright. Ik ben begonnen met gitaarspelen op mijn 14e en ik heb nu nog steeds les. Op school ben ik afgestudeerd met muziek in mijn vakkenpakket en heb ik al een paar keer moeten optreden. Stagefright is mijn eerste band en daarin speel ik sinds 2015 met veel plezier

 

 

 

mathijsMathijs Scheren – basgitaar

Ik ben Mathijs Scheren, de bassist van Stagefright. Ik ben 17 jaar en speel nu ongeveer een half jaar bij Stagefright. Voor Stagefright heb ik nooit bas gespeeld en ook nog nooit in een andere band gespeeld. Ik speelde voordat ik bij Stagefight kwam  wel een beetje gitaar waarmee Rene mij heeft geholpen. Ook heb ik ongeveer 6 jaar pianoles gehad. Hiermee ben ik gestopt omdat ik iets in een band wilde gaan doen.

 

 

 

stijnStijn Eurelings – drummer

Ik ben Stijn Eurelings, de drummer van Stagefright. Ik ben 16 jaar, zit op vwo 5 van het Graaf Huyn College en ik speel sinds 2014 in deze band.

Ik ben op mijn zevende begonnen met slagwerk en ik heb nu nog steeds les van Jo Meijs bij Artamuse. Hier heb ik ook mijn HaFa A, B en C gehaald. Naast deze band zit ik ook in de drumband van Harmonie Sint Cecilia 1866 in Oud-Geleen. Hier doe ik ook wel eens drummen, maar speel ik ook melodisch slagwerk.

Ik vind drummen bij Stagefright geweldig en hoop dat we nog veel vette optredens gaan krijgen.