Promofilm en posters beschikbaar

Het promofilmpje en de posters voor de 2018 editie van Sjloespop zijn klaar. Je kunt ze downloaden onder de menuknop “Sjloespop” en gebruiken op Facebook of andere social media. Dus ga je gang: downlioad en deel. Wij zouden het heel erg tof vinden als jullie veel reclame voor ons maken.

Het filmpje staat links in het hoofdscherm en je kan het afspelen op volledig scherm en vervolgens ook downloaden met je rechtermuisknop.

Programma helemaal rond

Het volledige programma en tijdschema is helemaal rond met het contracteren van de laatste band voor Sjloespop: Patch Biggles and The Block. Local heroes en een te gekke blues en rock opener voor de traditionele vrijdagavond rockavond. Deze band trapt Sjloespop af en begint om 19:00 uur.

De bands op vrijdag

We zijn bijna klaar met het programma op vrijdag en dus ook voor heel Sjloespop. De zaterdag staat al een tijdje vast. Op vrijdag spelen in ieder geval de Rolling Beatles. Vorig jaar voo4r te weinig publiek maar voor de aanwezigen de beste band op Sjloepop ooit. Tijd voor een herhaling dus. Machtige covers van zowel de Beatles als de Stones. The Best of Both Worlds.

Voor hun spelen de rockers van Waist of Time. Heerlijke rockcovers en mooi eigen werk.

Er komt naar alle waarschijnlijkheid nog een bandje bij aan het begin van de avond. Hierover later meer.

Programma Zaterdag bekend

Op de zaterdag van Sjloespop, 18 augustus, is het weer partytime. Zoals de laatste jaren vaste prik, de Janse Bagge Bend. Met dit jaar de bands Green Easer en Skaambeien om van deze avond een extra feest te maken.

Janse Bagge weer van de partij

Het is inmiddels een traditie op de zaterdag : Janse Bagge Bend op Sjloespop. En daar komt in 2018 ook geen verandering in.

De mannen van Susteren treden weer voor jullie op en er is geen entree. Dus wat wil je nog meer.

Data Sjloespop bekend

Op ons vaste 1e weekend van september is er in Born een groot schutterfeest. Dus niet handig om op datzelfde moment Sjloepop te organiseren. We hebben dus moeten schuiven.

Maar we zijn er uit: vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus zal Sjloespop weer knallen. Het blijft ook zoals altijd gratis. De zondag zal niet meer georganiseerd worden wegens te weinig belangstelling in het verleden.

Sjloespop naar 2 dagen

Helaas moesten we constateren dat de zondag van Sjloespop te weinig bezocht werd. Bands en aanhang vertrokken vaak meteen na het optreden. Er ontstond dus niet een echt gezellige sfeer.

Om deze reden hebben we besloten om Sjloespop vanaf Editie 2018 alleen nog maar op vrijdag en zaterdag te organisaren.

Dat is wel jammer want we hadden juist de zondag steevast ingericht voor jonge en beginnende bandjes uit de regio. Dit vervalt dus wat daarom dus ook jammer is voor die leuke bandjes die zich op een professioneel podium konden laten zien.