Rolling Beatles met gastmuzikant

De afsluiter van Sjloespop 2017 pakt nog even extra uit: zij nemen een top percussionist mee voor hun optreden op zondag. Zijn naam is Bas Lindelauf die je misschien kent als percussionist van Guido’s Orchestra en als drummer van de Lotte Walda band. Deze zomer heeft hij ook al een keertje meegespeeld tijdens Harrock in Oirsbeek en de organisatie van Sjloespop was toen getuige van een meeslepend spektakel. Dus komt dat zien a.s. zondag, zeker omdat het juist deze dag helemaal droog gaat zijn.

Extra band op zondag: BzeidZ

Op de valreep is in het programma van zondag een extra band toegevoegd. Het gaat hier om de band BzeidZ. Spreek uit als B-sides. Coverband in de classic rock stijl van de rest van deze dag. Toen de posters werden gedrukt was deze band nog niet van de partij maar ze zullen er wel degelijk zijn. Om deze reden is het tijdschema voor de zondag aangepast. Check dit even. We beginnen om 15:30 uur.

Posters zijn klaar

Je kan op onze site de posters die door Lars Dullens zijn gemaakt voor Sjloespop 2017 bekijken en downloaden. We hebben ze in een formaat op de site staan waarmee je aan de slag kan in Facebook etc. Dus delen die posters !!!

Je kan ze vinden onde de menukeuze Sjloespop in het menu of door hier te klikken.

Voor het eerst een Promo video

We zijn trots op een werkelijk heel mooie video waarin we ons festival promoten. Met dank en Twan (audio) en Albert (video) voor het te gekke resultaat.

Je treft de video in de linker gedeelte van de Sjloepop Homepage aan. Je kan er ook rechtstreeks naar toe op facebook en de video daar delen: Facebook Video

Delen is super tof !!!!!!

Programma rond

We gaan dit jaar met 8 bands er tegen aan. Achtereenvolgens treden op: Music Exile, Piece of Maiden, D.E.M., Stagefright, Green Easer, Janse Bagge Bend, Jams Bond en Rolling Beatles.

Kijk op deze site onder programma welke band welke dag speelt en raadpleeg tevens het tijdschema.

De zaterdag met Green Easer

Green Easer is zo’n beetje het vaste voorprogramma van de Janse Bagge Bend en ze spelen dus ook op Sjloespop voorafgaande aan de limbo band. Wellicht dat we nog een extra band opnemen in de programmering maar daar zijn we nog mee bezig. Voor de zondag zijn we ook al weer een stukje verder. Sjloespop begint vorm te krijgen.

Opzet voor de zondag verandert

De opzet voor de zondag van Sjloespop zal met ingang van de 2017 editie veranderen. Niet langer Local Heroes. We hebben veel tijd en energie gestoken in het promoten van lokale beginnende bands. En we hebben heel wat toppers zien langskomen. Maar het publiek liet ons in de steek. Te vaak zagen we dat ouders en vrienden van bands meekwamen naar het optreden maar meteen na de laatste noot in de auto richting huiswaarts reden. Zo stonden de bands steeds voor een handje vol “eigen” publiek te spelen.

Vanaf dit jaar proberen we terug te gaan in de tijd met een Classic Rock Day op de zondag met 2 of 3 cover bands. We zijn bezig met een leuk programma.

Eerste namen Sjloespop 2017

Op 1, 2 en 3 september is er weer een Sjloespop. We hebben de volgende namen al vast staan:

Music Exile, D.E.M., Piece of Maiden en de Janse Bagge Bend.

Daar komen nog een aantal bands bij waarmee we nu aan het onderhandelen zijn.