Helaas slaan we een jaartje over

Corona maatregelen dwingen ons om de editie van 2020 niet te laten doorgaan. Verplaatsen was geen optie dus we slaan een jaartje over en zien elkaar hopelijk in 2021

Programma Zaterdag bekend

Naast Janse Bagge hebben we nog 2 bands voor de zaterdag geboekt. Het betreft de band Lizzy (Thin Lizzy Tribute) en de jonge band Marquees.

Lizzy is een paar jaar gelden gestopt maar komt in eerste instantie weer bij elkaar voor het jubileum van Sjloespop. Super band met onder andere Dion Vankan (Green Easer) en Laurent Schijns (AC in DC en Up the Irons).

Marquees is een nieuwe band die rock covers speelt. Jonge gasten die gaan knallen op Sjloespop. Ze komen uit de regio dus met recht lokaal talent.

Janse Bagge weer te gast op de zaterdag

Inmiddels de traditionele afsluiting van Sjloespop is de Janse Bagge Bend op de zaterdag. Ook tijdens deze jubileumeditie is dit het geval. 2 uurtjes vol gas feest op het podium van Sjloespop. De rest van het programma van de zaterdag volgt.

Sjloespop viert dit jaar haar 10e editie

Reden om nog eens lekker ouderwets uit te pakken. We willen jullie weer 2 muzikale en gezellige dagen bezorgen op ons “festivalterrein”. Uiteraard weer gratis. Dit jaar zijn de datums 21 en 22 augustus. Dus zet die maar alvast in je agenda.